Onze projecten

Hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster we worden bij Bergmans Salesverbetering! Geen uitdaging is hetzelfde, daarom geloven wij niet in standaard producten maar in een oplossing op maat. Vertel ons waar we mee kunnen helpen, en we kijken graag naar de mogelijkheden..

Voor Avular heeft Bergmans bijgedragen aan de switch van een technisch bedrijf naar een commercieel gedreven organisatie. Met het inbedden van de BANT-methode in het CRM, mét bijbehorende ratio per stage, is het pad geplaveid voor de nieuwe Head of Sales.

Avular: van een technisch bedrijf naar een commerciële organisatie met een krachtige salesmotor

Sector

Robotisering

Wens van  klant

Team opbouwen, new business development

Geleverderde oplossingen

Sales training, battle cards, business development: new verticals, case studies

Door een gestructureerde aanpak van de sales en het opzetten van duidelijke processen, is voor deze software distributeur en implementatiespecialist de omzet in 2 jaar tijd met ongekende snelheid gegroeid, met ongewijzigd aantal FTE.

New Business en Omzetverbetering voor OMS International Distributeur van IT oplossingen en consultancy in data-integratie en EDI

OMS International
Sector

ICT: EDI

Wens van  klant

Omzetverbetering, new business

Geleverderde oplossingen

Consultative selling, propositie verbeteren, business development: new verticals, business development: nieuw verdienmodel

Door de actuele stand van zaken in zowel de marketing als sales inzichtelijk te maken, kan dit bedrijf nu sturen op cijfers. Dit gaf direct de inzichten om de cashflow te optimaliseren en klanten aan te trekken die beter bij de ideale klant van Dutch Coding Company lagen.

Maximaliseren van het groei potential voor een jonge Web & App software developer

Dutch Coding Company
Sector

Software developer

Wens van  klant

Organisatie voorbereiden voor toekomstige groei

Geleverderde oplossingen

Data inzichtelijk gemaakt, directe cashflow optimalisatie

Samen werken aan de weg omhoog
Bergmans Salesverbetering heeft voor elke organisatie een aanbod op maat.
Contact