Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het hebben van ambitieuze verkoopdoelstellingen betekent voor een organisatie niet per definitie groei naar resultaat. Als de doelstellingen niet realistisch en haalbaar zijn, dan zal dat u niet helpen naar verdere groei en ontwikkeling.  Bergmans Salesverbetering helpt organisaties met heel diverse vraagstukken op het gebied van hun verkoopstrategie.
We richten ons niet alleen op het genereren van nieuwe leads, maar zorgen er ook voor dat de interne bedrijfsprocessen op orde zijn. Dit geeft een stabiele basis, waardoor de organisatie al snel op eigen kracht verder kan.

"Bergmans Salesverbetering staat voor interim commercieel management, met een sterke hands-on mentaliteit"

Een persoonlijke noot


Wilt u samen met ons op zoek naar de weg omhoog? Dan is het essentieel dat het goed klikt. Een kennismakingsgesprek is bij ons daarom altijd helemaal vrijblijvend.  
Om u alvast een beetje een indruk te geven, zal ik mij even kort aan u voorstellen: Mijn naam is Marina Bergmans. Geboren in Den Haag en al 35 jaar een aangetrouwde Brabander: getrouwd met een Brabander en 3 Brabantse kinderen. Mijn man en ik zijn een technisch duo: mijn man IT consultant en ik technisch commerçant. De kinderen zijn inmiddels hun eigen weg ingeslagen, wat mij ruimte biedt mijn energie te steken in mijn passie: Salesverbetering in de techniek! Uiteraard draait het leven niet om werk alleen! In mijn vrije tijd rijd ik graag paard. Ik hou van koken (bv. heerlijke ovenschotels bereiden in onze eigen houtoven!), gezellig samen eten en ben gek op Griekenland. De cultuur, de ontspannen levenswijze en natuurlijk het heerlijke eten maakt dat mijn man en ik dit land in ons hart hebben gesloten.

Is er een klik en wilt u meer over mij of over salesverbetering in de techniek weten? Bel voor een vrijblijvende afspraak!

Onze theorie

De vier pijlers van Salesverbetering

Marktpositionering

Welke plek in uw markt wilt u innemen met uw organisatie? Welke indruk wilt u dat klanten, medewerkers en leveranciers en u krijgen?
Wij helpen u een  sales strategie en -positionering te bepalen, zodat uw markt positionering aansluit bij de doelgroep en weergeeft waar u als organisatie voor staat. 

Marge-optimalisatie

Wat is de toegevoegde waarde van uw product en/of dienst? We onderzoeken wat de onderliggende kosten zijn en welke innovaties wenselijk zijn, om zo een realistische waarde van uw product of dienst te kunnen bepalen.

Sales vaardigheden

Verkoop is emotie! Samen met u gaan we aan de slag: Wat gaat er goed gaat en wat kan er beter? We inventariseren de wensen van de klant, om zo tot een aanpak te komen die daar volledig op aansluit.

Kwalitatieve leads

Een lastig vraagstuk voor veel organisaties: hoe komen we aan nieuwe klanten?
Deze vraag bestaat uit meerdere sales facetten: Positionering in de markt, marketing (sales) funnel en acquisitie. We geven salestrainingen aan directie en medewerkers, om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Zo kunt u samen met uw team ervoor zorgen dat uw lead leidt tot een nieuwe order.

"Bergmans is verbindend, nieuwsgierig, overtuigend en effectief"
Hier zijn we goed in

Onze diensten

Bedrijfsanalyse
We maken een interne analyse om te kijken waar de kansen liggen en welke uitdagingen er zijn. In onze bedrijfsanalyse is inzichtelijk welke veranderingen nodig zijn om successen te kunnen behalen.
Value proposition optimalisatie
Een geoptimaliseerde waardepropositie is waardevol: zo kunt u meer nieuwe klanten binnenhalen of uw sales prestaties verhogen. In onze Value Proposition brengen we in kaart waar de behoeften van uw klanten liggen, zodat uw product of dienst beter kunt afstemmen op uw doelgroep.
Interim Commercieel Management
Wij bieden hands-on commerciële ondersteuning voor uw organisatie. Een tijdelijke versterking, ondersteuning in verkoop- of verandermanagement: onze commerciële professionals zijn snel, effectief en tijdelijk inzetbaar
Verbeterplan opstellen
In een relatief korte tijd - vaak al binnen 1 maand - brengen we de doelstellingen en verbeterpunten binnen uw team in kaart. Samen met u stellen we het verbeterplan op, waarmee u gericht kunt sturen op een effectievere inzet van uw medewerkers.
Sales Training & Opleiding
Wij geven trainingen op maat, geheel afgestemd op uw organisatie: praktisch aan de slag met de knelpunten binnen úw organisatie. Een stukje theoretische kennis vullen we aan met praktische tips passend bij de ontwikkelbehoeften van directie en medewerkers.
New Business
Nieuwe klanten aantrekken, nieuwe diensten aanbieden of nieuwe producten lanceren: wij ondersteunen in het opzetten van een verkooppropositie, een marketingplan en doelgerichte acquisitie om uw product of dienst bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen.
Samen werken aan de weg omhoog
Bergmans Salesverbetering heeft voor elke organisatie een aanbod op maat.
Contact